Fredagstreningar 2024

Postet av Stryn Fotball den 9. Mai 2024


Nytt aktivitetstilbod

Gjennom vinteren har sportsleg leiar, Øystein Hesjedal, jobba hardt med å få på plass eit tiltak som vi håpar og trur skal videreutvikle Stryn Fotball på ein positiv måte. Vi startar opp med "klubbstyrte" treningar på fredagane, første økt blir i morgon10/5  Eit tilbod for jenter og gutar født 2011-2016. 

Dette er meint for dei som vil trene ei økt utover sine lagsøkter. Ein tar utgangspunkt i Landslagsskolen når ein planlegg øktene og delar spelarane inn i differensierte grupper (tilpassa opplæring til nivå). Vi blander alder og kjønn. 


Oppbygging av økta vil være slik:

  • Oppmøte i kafèen for gjennomgang av økta
  • Prepp / raske bein (15 min)
  • Øvelse med smalt fokus (20 min)
  • Spill mot 2 mål, samme fokusområde som i øvelsen (30 min)


Treningane vil bli planlagt og gjennomført med bruk av eigne eldre spelarar i klubben. Desse blir igjen fulgt opp og veileda av Øystein Hesjedal og Rune Ommedal. Trenarane i dette konseptet er flinke i fotball, men dei har liten erfaring med trenargjerningen. Vi vil difor stille litt krav til oppførsel, fokus og interesse til dei som vel å delta på dette tilbodet.


Vi ynskjer at trenarar og foreldre snakker om fylgjande med sine spelarar/born: 

  1. Vi er på trening for å trene og held fokus mens økta pågår. 
  2. Vi snakker og oppfører oss fint ovanfor kvarandre. 
  3. Vær ein bidragsyter! Gjer andre gode, hjelp til med utstyr m.m.

Vi håpar at dette tilbodet vil være klubbutviklande for både spelarar og trenarar. Alle trenarar og foreldre i klubben er velkomne til å sjå på øktene, og ikkje minst være med i trenerteama hvis de ynskjer det!


Dei som vil være med registrerar seg i Hoopitgruppa: 

https://app.hoopit.io/join/stryn-idrettslag-116030/open/stryn-fotball-fredagstreningar-8-13-ar-644130






Kongleriket 2024

Postet av Stryn Fotball den 5. Mai 2024

Då er første Kongleriketturneringa over for i år, for ein dag det var på Stryn Stadion. 66 lag fordelt på 3er og 5er fotball heldt det gåande frå 10:30 om morgonen til 16:00 i ettermiddag. Eit yrande liv i varmen på Stadion. Mykje aktivitet, Nordfjord-pølser, is, glede, engasjement og gode opplevingar.


Vi rettar ei takk til alle frivillige som stilte på som kioskvakter, fairplayvakter, banerigging med meir.

Takk til dommarane våre som var i aktivitet heile dagen. Spesielt takk til dokke som tok dokke tid til å skryte av dei. Det var fleire av dei som kunne melde om skryt frå foreldre og trenarar, både frå eigen klubb og andre. Det sett vi virkelig pris på.


Vi takkar for besøket og sender stafettpinnen vidare til Breimsbygda og neste turnering 09.06


Vetle, Peder, Eirik og Adrian


Sara, Solveig, Alma


Marius Håvard, Herman







Kampar i veke 18

Postet av Stryn Fotball den 28. Apr 2024

Kommande veke er det 18 kampar med Strynelag involverte. i tillegg til 8 spennande heimekampar skal det avviklast konglerike-turnering søndag 5/5. Senior Herrer spelar borte mot Vik på laurdag.

Bortekampar veke 18:

  • Mandag
    • Haugen 1 - Stryn 1, J11
  • Tirsdag
    • Eid 2 - Stryn 2, G15/17
    • Bremanger - Stryn 3, G13/14
    • Måløy 2 - Stryn 2, 6.div
  • Onsdag
    • Olden/Loen - Stryn 1, G11
  • Torsdag
    • Måløy 1 - Stryn 2, G12
    • Svelgen 1 - Stryn 1, G12
  • Lørdag
    • Vik - Stryn, Kretsligaen
  • Søndag
    • Florø 4 - Stryn 1, G13/14





Måltier'n Scoringsklubb

Postet av Stryn Fotball den 26. Apr 2024


Denne sesongen har du mulighet for å støtte Stryn Fotball ved å bli med i Scoringsklubben "Måltier'n". Ved å betale 10,- for kvar scoring til Stryn i Kretsligaen og/eller 3.div damer bidreg du med viktige kroner til aktiviteten i klubben vår.

Slik gjer du det:
 Send STRYNH til 2002 for Stryn Herrer (Kretsligaen)
 Send STRYND til 2002 for Stryn Damer (3.div damer)
 
Du vil du få scoringsvarsel direkte på telefonen din undervegs i kampane. Kvar Strynescoring utløyser støtte på kr 10,- til klubben. Eventuelle scoringar for motstandar koster ingen ting. 





Slutt for Firda Live

Postet av Stryn Fotball den 25. Apr 2024

Kretsen sende i dag ut følgjande melding:

"Til lag og klubbar 3.divisjon kvinner og 4.divisjon menn!
Pga for høge kostnader kjem Firda ikkje lenger til å halde fram med tekstoppdateringar. Det blir frå komande helg kun oppdatering via kamprapportering live (Fiks) og sendingar via direktesport."

Det betyr at eit svært godt og populært tilbod for våre lokale fotballseriar er historie, og at live-oppdateringar no skjer i Fiks (Min Fotball-appen) eller via streaming på Direktesport (også tilgjengeleg i TV2 Play). Einaste alternativ for tekstoppdatering er at klubbane sjølve kokar i hop eitkvart på sine eigne heimesider, Facebooksider e.l.

Dette er ei dyster nyheit for lokalfotballen, og våre tankar går til alle klubbar i trivselsfylket som har formidla lokalfotball på strålande vis i alvorleg mange år.

Kvil i fred, Firda Live.